۴۹
۷۰
آقــا

گوش ها م هوا داره و معده ام خوب هضم نمیکنه و بینی هام کیپ شدن و تنگی نفس اذیتم میکنه؟

با سلام
5 ماه پیش گوشهایم عفونت کرده بودند و به کلی گیپ شده بود که شنوایی خیلی سخت شده بود به همین خاطر رفتم دکتر عفونتشو تخیله کرد خوب شدم
متاسفانه یک هفته پیش سینوسام سرما خورد عفونت کرد دکتر 3 عدد آفازول 1 گرمی تجویز کرد با سرم خوب شدم ولی الان گوشام بدجور هوا داره غذا میخورم شکمم باد میکنه تنگی نفس بهم دست میده بینی هام هم کیپ شدن
خلط هم ندارم سرفه هم ندارم
فقط براثر آنتی بیوتیک ها بدنم ضعیف شده ضعف دارم بدنم و پاهام شل میشن هر چند ساعت

بازدید : 1 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شنوايي سنجي در تهران