۲۴
۵۰
خانــم

رگه های قرمز خونی داخل چشم؟

سلام خسته نباشید ممنون میشم به سوالم پاسخ بدین
من از حدود دو سال پیش به طور ناگهانی داخل هر دو چشمم تعداد زیادی رگه های خونی ایجاد شد که در شروع، همراه با سوزش و خارش، عطسه، سرفه و آبریزش از بینی و چشم بود؛ همون دو سال پیش ابتدا پیش یک دکتر عمومی رفتم که گفتن فقط حساسیت هست و دارو بهم دادن، بعد از مصرف داروها فقط آبریزش و عطسه و سرفه ام برطرف شد ولی رگه های قرمز و سوزش و خارش همچنان موجود بودن، چند ماه بعدش پیش یه متخصص چشم پزشکی رفتم و ایشون گفتن هیچ مشکل جدی نیست و فقط خشکی و کمی عفونت چشم داری که ایشون هم چند قطره و پماد چشمی بهم دادن، بعد از استفاده ، سوزش و خارش کمتر شد ولی رگه های قرمز خیر. سال بعدش هم مجدد به یک چشم پزشک دیگه مراجعه کردم، که ایشونم همون تشخیص رو دادن و قطره و پماد دیگری بهم دادن، ولی همچنان رگه های قرمز هستن ولی خارش و سوزش خیلی خیلی بهتر شده، ولی چشمام همچنان شدیدا حساسه ،در مواقعی که کمی خسته بشم یا توی آفتاب برم یا وسایل آرایش چشم استفاده کنم، رگه های خونی خیلی خیلی بیشتر میشه و چشمام میسوزه
میخواستم لطف کنید قطره یا پمادی بهم معرفی کنید که بتونم به طور دائمی برای خشکی و سوزش و خارش چشمام استفاده کنم؛ و اینکه اگه قطره یا پمادی هست که این رگه های خونی را کاملا از بین ببره یا حداقل کمترش کنه بهم معرفی کنید لطفا.
خیلی ممنون از لطف شما

1 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران