۲۶
۵۰
خانــم

مشکل ریه؟

باسلام من حدود 10ماه پیش دچار سرفه های شدیدبادرد پهلووتهوع همراه با کف و خون شدم.چون کارمم جوریه که بالحیم کاری و مواد شیمیایی هستش بعدازانجام سی تی اسکن دکترگفت که دچار زخم ریه شدم البته گفت مشکل کهنه بوده و بخاطر کاربیشترتحریک شده چند ماه تحت درمان بودم و خوب شدم الان دوهفته باز سرفه هام شدید شده جوری ک دردبه کمرو لگنم میرسه چیکاربایدانجام بدم

1 پـاسـخ

  • سلام ضمن آنکه بايد مراجعه فوري به يک همکار فوق تخصص ريه داشته باشيد به نظر مي‌رسد شغل شما باعث وخامت وضعيت ريه‌هاي شما شده است. بدون معاينه و بررسي‌هاي لازم نميتوان پيشنهاد خاصي داد. فعلا به نظر مي‌رسد که بايد در صورت امکان نوع کار خود را تغيير دهيد. اما تصميم نهايي پس از بررسي‌هاي لازم توصيه مي‌گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران