قابل مشاهده بودن نبض زدن رگ visible artery pulse؟

سلام و خسته نباشید و وقت بخیر خدمت شما .
مدت 1 سالی هست متوجه نبض زدن رگ هام در چند نقطه از بدنم شدم.(نقاطی که پوست خیلی نازک هست) .اصطلاحا visible artery pulse
1-کنار قوزک مچ پا.2-پایی ابرو بین چشم و بینی وقتی ابرو هام رو بالا میدم.3-پشت ارنج دست جایی که خون میگیرن.
احساس درد ندارم در این نقاط اصلا.ضربان قلبم در حالت نرمال بین 60-80 هست.و در ورزش بین 85-110
سال هاست هر روز ورزش میکنم و درصد چربی بسیار پایینی دارم.و مشکل تنگی نفس در ورزش ندارم.
از اخرین ازمایش خون کاملم 5 ماه گذشته و همه چیز نرمال بوده.
ولی مطلبی در اینترنت خواندم که نوشته بود آنوریسم و یا مشکلات قلبی مثل دریچه میترال هم یکی از هشدارهاش میتونه قابل مشاهده بودن نبض زدن رگ باشه.و خیلی من رو نگران کرده از دیشب.
و البته از پارسال کمی استرس دارم که مدیریت میکنمش با ورزش و یوگا و کتاب خواندن.
خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و از نگرانی دربیارید.

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران