۲۵
۶۲
خانــم

جرقه زدن دست ها‌ هنگام روشن کردن اجاق‌گاز؟

سلام خسته نباشید حدودا بیشتر از 1 ماه هست که با مشکلات روحی و استرس درسی مواجه شدم حتی تمرکز درس خواندن هم چندین ماه ندارم به شدت پرخاشگر هم شده ام حتی دو هفته پیش کاهش وزن 3 کیلویی هم داشتم منتهی اخیرا حدود 1 هفته است که هنگام روشن کردن اجاق گاز وقتی‌جرقه میزند دست من هم جرقه میزند و نمیتوانم دستم را دیگر نگه دارم و ناچارا با دستمال روشن میکنم که شدت جرقه را کم میکند
شایان ذکر است سایر اعضای خانواده هنگام روشن کردن اجاق گاز چنین مشکلی مشاهده نکردند

2 پـاسـخ

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران