۱۵
۶۲
آقــا

چرا پریود نشده؟

سلام
من یه دختر 15 ساله دارم که حدود سه سال داره پریود میشه ماه پیش که پریود شد از دیگر موقع ها کمتر بود این ماه هم که یکم دیر تر شد پریودیش البته نمیدونم عادت ماهیانه بوده یا لکه بینی بعد حدود دو روز طول کشید که خیلی کم بود و دیگه نشد تمام شد الانم 6 روز میگزره از اون روزی که امد ولی دیگه نشد دو روز هست زعفران میدم بهش ولی بازم عادت نشد نه ازدواج کرده نه رابطه داشته
میخواستم بدونم راهی هست که پریود بشه زود تر دکتر هم نبردمش تا الان

1 پـاسـخ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران