۲۷
۷۴
آقــا

من تریدرم و سوادم تو این رشته تخصصی بالاست ؟

با سلام و تشکر از شما
من پسری 27 ساله هستم که شغلم ترید کردن در بازار های جهانی است استراکچر و آنالایزم هم دقیق و عالیه. اما وقتی هیجانی می شم اضطراب می گیرم و بشدت احمقانه پزیشن می گذارم که غیر ممکن است در حالت معمولی و آرام دست به چنین اشتباهی بزنم ،
چکار کنم بتونم در مواقع خاص به خودم مسلط بشم و خودم رو مدیریت کنم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام احتمالا شما در شرايط هيجاني و در تصميم گيري براي خودتون دچار اشتباه مي‌شويد. در حالي که اگر بخواهيد به ديگران در اين خصوص مشورت بدهيد راحت اين کار را انجام مي‌دهيد. ممکن است وسواس حتي بصورت فکري داشته باشيد. که بايد بررسي شود!

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران