غدد بزاقی زیر زبانی؟

سلام و خسته نباشید آقای دکتر
بنده بیمار خودتون هستیم و چند بار برای سونوگرافی مزاحمتون بودم
سوال من‌اینه که در صورتی که ما در ناحیه زیر زبان و غدد بزاقی زیر زبانی تورم ببینیم، آیا این تورم چنانچه توده باشه، چه خوش خیم و چه بدخیم، آیا در سونوگرافی این ناحیه نمایش داده می‌شود یا خیر؟
چون مثلا در گزارش خود شما هم در مورد غدد پاروتید و سابمندیبولار آمده اما در مورد غدد زیر زبانی اشاره ای نشده.
میخواستم ببینم اساسا توده‌های غدد زیر زبانی قابل رویت در سونوگرافی هستند یا باید سی تی اسکن بشه
ممنونم ازتون

1 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران