۴۵
۱۴۷
آقــا

درخواست مشاوره دارویی؟

من هر روز یک عدد سرترالین پنجاه و هر شب نصف ترانکوپین 25 می خورم به تجویز پزشک برای پانیک و اظطراب، خوب هم هستم ولیکن بعضی وقت ها شاید هفته ایی یکبار یا دو هفته ایی یکبار مقداری استرس می گیرم و مظطرب میشم و هر وقت می خام بخوابم از بی قراری بلند میشم .خواستم بدونم برای این موقعیت های اتفاقی آلپرازولام یا لورازپام یا کلرودیازپوکساید یا چیزی دیگری بخورم؟

کبد چرب دارم و دیابت نوع دو کنترل شده که دیابزید30 قبل از صبحانه و شام و زیپمت بعد از صبحانه و شام

2 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران