۲۵
۴۳
آقــا

درمان اسپرم صفر؟

باسلام دکترمن 25 سال دارم 2 ساله که ازدواج کردم وبچه دارنمیشم دکترمیگه اسپرم صفرهست وخانمم ازمن جداشده یک ماه پیش ،پیش دکترامیرمهدی چغماقی رفتم ومعاینه ام کرد وگفت بیضه هات مشگل دارن باید عمل بشی وبرام یه ازمایش 7ون هم نوشت برام قرص نوشت گفت تادوهفته اینارومصرف کن وبیا تاعملت کنم بعدازدوهفته دکترعملم کنم ،دکترعملم کرد وهیچ نتیجه ای نگرفتم حالا چکارکنم برای بچه دارشدن راحلی هست توروخداکمکم کن دکترجان باتشکر

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژي و اندويورولوژي) در تهران