انتقال بیماری؟

با سلام و وقت بخیر چند تاسوال داشتم در جایی مشغول کار هستم با توجه به شغلم فکر و ذهنم درگیر کرده اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم خواستم بدونم اگر مراجعه کننده ای بیماری هپاتیت بی و سی و ایدز و تبخال داشته باشه و در حین صحبت کردن آب دهان و بزاقش به چشم و دهان من بپاشه یا عطسه کنه این بیماریها به من منتقل میشه ؟ سوال دوم اگر دستم زخم و خراش داشته باشه و با اون دست بدم از طریق عرق دستش و برخورد با دست من میتونه منتقل بشه ؟ با تشکر و درود فراوان

1 پـاسـخ

  • سلام
    ذهن خود را درگير نکنيد از هيچکدام از اين راههاي که شما اشاره کرديد منتقل نمي شود. حتي از طريق روابط عادي خانوادگي هم منتقل نمي شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 425 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران