عمل تومور پستان؟

آقای دکتر گرامی
با سلام و احترام. من اردبیل هستم و امکان مراجعه حضوری ندارم. نتایج آزمایشات ماموگرافی و نمونه برداری وجود تومور گرید 2 در پستان راست را نشان می دهد. گویا باید عمل شود. سوال من این است که درصد اطمینان اینگونه عمل چقدر است؟ یعنی آیا کاملا امیدوار کننده است؟ آیا بعد از عمل نیاز به پرتو یا شیمی درمانی دارد؟ امکان آمدن به تهران برایم فراهم نیست. به نظر شما تا چه حد می توانم به پزشکان شهر خودم اعتماد کنم؟ پزشک من دکتر ایرج فضلی است.

آقای دکتر خیلی نگران هستم خدا خیرتون بده لطفا راهنماییم کنین

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي سرطان و پستان در تهران