۴۳
۶۰
خانــم

کیست پستان وگهگاهی درد در پستان چپ بیشتر؟

سلام طی 7سال 4تاسقط داشتم یکی باآمپول 3تاباقر ص سایتوتک الان درد درسینه داشتم مامو وسونو انجام دادم سونوکیست 2و3 میلی نشون داده وآزمایش هورمون انجام دادم الان میگن هورمون شیردهی 85هست وقرص بروموکریپتین دادن شب یکی صبح یکی خوردم خیلی حالم بدشدنخوردم دیگه ازاول هم پریودنامنظم داشتم الان 43سالم هست ازآخرین بارداریم 11سال میگذره ب نظرتون من بایدب متخصص انکولوژی مراجعه کنم لطفاراهنمایی کنیدباتشکرفراوان

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و فلوشيپ تخصصي انکولوژي زنان (سرطان) در تهران