درد شدید در ناحیه شانه ؟

سلام وقت به خیر سال نو مبارک
به مدت یک هفته است درد شدیدی در ناحیه شانه محل اتصال شانه راست با بدنم دارم به حدی که نمی تونم به راحتی دستم را دراز کنم یا برخی وسایل را بلند کنم. کار کامپیوتری هر روز شاید ده ساعت یا بیشتر انجام می‌دهم و سنم هم 43 سال است.
با توجه به تعطیلات نوروز و شرایط شانه، باید به سرعت وقت بگیرم برای ویزیت یا اگر به هفته های بعدی موکول شود مشکلی پیش نمی آید؟
سوال دوم اینکه در چنین شرایطی نرمش کردن کار درستی است یا خیر؟

با توجه به اینکه کارم کامپیوتری است و کلا امکان تعطیلی ندارم نگران وضعیت درد شانه هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن به دلیل مشکل ریه جزو گروه های حساس و پرخطر هستم و نگرانی مراجعه حضوری به مطب را دارم که اگر امکان داشته باشد بتوانم ویزیت اولیه را از طریق شخص دیگری انجام بدهم ....مثلا اگر نیاز به گرفتن عکس از دستم هست و ...
سپاس

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي، جراحي دست، شانه و آرنج - پيوند عصب و اندام در تهران