۳۸
۱۲۰
آقــا

ترک اعتیاد به مواد مخدر که داره منجر به اعتیاد خود ارضای میشه.؟

سلام سوال من در این مورده که دارم مواد مخدر هروئین شیشه و متادون رو ترک میکنم اما بعد چند روز شروع کردم به خود ارضای واینکه چند بار هم توی بیمارستانهای اعصاب وروان بستری شدم ولی هیچ دکتری سوالی ازم نپرسید مرگت چیه،بابا چند بار دست به خود کشی زدم حق ندارم من روزی هزار بار به خاطر مواد میمیرم شبی هزار بار هم که جدیدا برا ناموس مردم بگید برم دکتر چی همین.

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران