اختلال در رفتار- پرخاشگری-افسردگی-خستگی و بی حوصلگی و پرخوری شدید؟

با سلام. بنده38سال سن دارم که حدود دو سال پیش پدر و مادرم رو از دست دادم پ دچار افسردگی شدم. از اون بعد تحت نظر روانپزشک هستم. و داروهای مختلف رو بهم دادن ولی هر کدام به نوعی اثربخش نبود. الان در حال حاضر حتی با مصرف اون قرصها باز هم افسرده-بی حوصله- خسته- عصبانی هستم و پرخوری شدید دارم و مدام دلم میخواد بخوابم. ضمن اینکه آزمایش هم دادم و مشکل تیروئید و کم خونی هم ندارم.با توجه به اینکه شاغل هستم این عوامل بسیار اثر منفی روی کارایی بنده گذاشته. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید . قرصهایی که مصرف میکنم فلوکستین20-لیتومید-ولبان150-پرانول

6 پـاسـخ

بازدید : 106 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران