۴۳
۹۲
خانــم

مشکل تیروئید ؟

سلام وقت بخیر
من دو سال که یه برآمدگی روی گلوم به وجود اومده بسیار درد میکنه احساس خفگی شدید بهم دست میده و گاهی اوقات به صورت ضربانی تیر میکشه الان 3 سال به همین صورت پیش میره و بدتر شده
برآمدگی فقط در قسمت راسته و اینطور گفتن که روی گره لنفاوی در اون قسمت غده رشد کرده
قرص کم کاری تیروئید مصرف میکنم
ولی همینطور که گفتم خیلی بدتر شده و احساس خفگی حتی تو خواب خیلی وحشتناک احساس میکنم
و این ماه متوجه درد های شکمی شدم به پزشک مراجعه کردم و گفتن به کبد چرب مبتلا ام و اون دارو هارو هم مصرف می کنم
ولی الان یک ماهه حالم خیلی بده و ضمن اینکه اون احساس خفگی و درد تیروئیدم رو دارم احساس گیجی هم میکنم کلن احساس فشار میکنم
معمولا برای اینکه این حالت کم شه میخوابم
و البته این چند وقت زیاد دوچار استرس شدم

تیروئیدم چطور درمان میشه
شما چه توصیه ای میکنید

امکان داره فشاری که جدیدا احساس میکنم بخاطر مصرف دارو هایی که برای کردم مصرف کردم باشه؟ ، و نیازی هست قطعشون کنم?

تصویر ارسالی مربوط به دارویی که برای کبد مصرف میکنم

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش، کبد و مجاري صفراوي استاديار دانشگاه در تهران