۳۴
۸۶
آقــا

ضربه خوردگی؟

با سلام .داداش من چن روز پیش سرش به دیوار خورده و باعث شده گردنش درد بگیره .سی تی اسکن و ام ار ای گرفتن همه چی سالم هستش .ولی فکر کنم گفتن اعصابش تحریک شده برای همین گردن درد دارن .

چند روز بیمارستان بود و انجا سی تی اسکن گرفتن و گفتن چیزی نشده و نبود دکتر خوب باعث شده ک خودموننپ مرخص کنیم و دیروز ام ار ای گرفتیم . بخدا نبود دکتر خوب باعث شده جایی نبریم و خودتونم میدونین ک سر چای حساسیه و خدایی نکرده اگه چیزیش شده باشه یک روز هم برای بیمار یک روزه .ازتون میخواهم یه وقت زود بگیرین یا زود چیزی بهم بگین تا براش انجام بدم

1 پـاسـخ

بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات در تهران