۳۲
۸۰
آقــا

عفونت درون شکم بعد از عمل فتق؟

سلام خدمت شما
مادرم یک ماه پیش عمل فتق شکم انجام دادند،ایشون از چهار سال پیش به علت پاره شدن پرده شکم همین عمل رو سالی یکبار انجام میدن و اینبار دکتر گفتند مشی که براتون بکار برده میشد هیچ دوختی نداشته برای همین همش پرده شکم پاره میشد،تقریبا دو هفته بعد از عمل شکمش ورم کرد و کبود شد،تب و لرز هم داشت،یک روز بر حسب اتفاق یه قسمت از شکمشون باز میشه و ازش کلی جرم و عفونت بیرون میاد که چند ساعت طول میکشه وقتی به دکترشون مراجعه کردن گفتن درنی که گذاشته بودن براش خوب کار نکرده و خونابا تخلیه نشده برگشته داخل شکم و تبدیل به عفونت شدن،گفتن این عفونت مش رو خیس کرده و باید خارج بشن تا مش خشک بشه،چهار بار توسط پزشک تخلیه شد و چند روز پیش هم باز شکمش رو باز کردن و شستشو دادن و درن بهش وصل کردن ولی همچنان شکمش ترشحات عفونی داره،میخواستم بدونم راه درمان دیگه ای داره؟ چقدر طول میکشه تا خوب بشه،خیلی نگرانم و ممنون میشم پاسخ بدید

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي و لاپاراسکوپي پيشرفته ( اسليو - باي پس ) در تهران