تکرر ادرار بدون سوزش و تیرگی ولی با دردهای نسبتاشدید و پایدار واژن، یکطرفه یا زیر شکم که به پایین میزنه؟

سن : 38
وزن : 40
جنسیت : خانــم
علت تکرر ادرار بدون سوزش و تیرگی ولی با دردهای نسبتاشدید و پایدار واژن، یکطرفه یا زیر شکم که به پایین میزنه؟

سلام خانم دکتر عزیز،

مدت یک ماه و نیم هست که دو هفته قبل از پریود درد زیاد واژن، تکرر ادرار، بدون سوزش، درد زیر شکم و گاهی لگن
دارم.
ممکنه صرفا به خاطر تخمک‌گذاری باشه. ولی قبلاً به ندرت با این موارد مواجهه میشدم.
چرا الان جدیدا اینطور شده؟
مجرد هستم، ترشح، سوزش و خارش ندارم.
سابقه ی یک کیست مشکوک به هموراژیک یا آندرومتروما که خود به خود دفع شده داشتم.
شب ها اغلب اذیت م میکنه دردهایگذرا و تیرکشنده و بعد از ظهرها شروع میشه.
آیا نیاز به بررسی داره؟
قبلاً پریود هام نسبتاً منظم بوده با تغییر جزئی که در حد 3یا 4روز جلو میفتاد و با حجم کم خونریزی (فقط2روز یا یک روز و نصفی ) از 5روز بقیه ش همش لکه بینی هست
آیا طبیعیه؟ و سیستم بدنم ممکنه اینطوری باشه؟

ولی یک دوره ست که چهار روز عقب افتاده. قبلاً برعکس جلو میفتاد.

حتماً نیاز به بررسی داره؟

5ماه پیش آزمایش کامل خون و ادرار نورمال بودن. مشکل هورمونی نداشتم.

ممنون میشم اگر بررسی خاصی نیاز هست خواهش کنم لطفا برام نسخه ش رو اینترنتی بنویسید چون خیلی به مرور زمان داره بیشتر اذیتم میکنه
لطفاً کمکم کنید تا بتونم سریع تر از این وضعیت
دردآور راحت بشم.
بیمه ی تأمین اجتماعی دارم.

ممنون میشم 🙏 🌸

1 پـاسـخ

بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست، مو و زيبايي (عمومي) در تهران