۵۲
خانــم

کیست گانگلیون در پشت مچ دست؟

با سلام و احترام.
بنده زنی 23 ساله هستم...
در پشت مچ هر دو دستانم کیست گانگلیون دارم که پزشکم پیشنهاد جراحی رو دادند اما بنده چند ماه پیش در یکی از مچ دستم تزریق کورتون و لیدوکایین انجام دادم اما تقریبا هنوز دردش وجود دارد.
اما در مچ دست چپم که ام ار ای انداختم دکتر گفتند که علاوه بر دو عدد کیستی که در مچ دست چپم وجود دارد تاندون های دستم ریش ریش شدند....و در جایی که کیست وجود دارد بسیار خطرناک میتونن باشه چون می‌گفتند کلی تاندون و عصب از پشت مچ دست رد شده.
حالا می‌خوام بدونم ریش ریش شدن تاندون دست چی هست و باید چه کرد؟؟
روز به روز کیست در حال بزرگتر شدن است و دردناکتر.
و از مچ به بالا خیلی دردناک است با هر حرکتی دستم درد می‌کنه و دیگه نمیتونم حرکتش بدم.انگار که عضلات دستم گرفته است...
این حالت میتونه به خاطر کیست باشه یا این که به علت ریش ریش شدن تاندون است؟؟
من اگه کیست را جراحی کنم با ریش ریش شدن تاندون چه کنم؟؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
با سپاس از شما.

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران