واکسن کووید-19 مناسب برای بیماران دیابتی که سابقه ابتلا به کرونا را داشته اند کدام است؟

با سلام و احترام بیش از یکماه است که از بهبود بیماری کرونای اینجانب که دیابتی هستم میگذرد شایعات زیادی وجود دارد که بیماران دیابتی باید واکسن سینو فارم بزنند چونکه گفته میشود عوارض کمتری دارد ولی با توجه به اینکه گفته میشود سطح ایمنی ایجاد شده توسط آن پایین است تصمیم دارم آسترازنکا استفاده کنم لطفا راهنمایی بفرمایید که کدام واکسن را استغاده کنم ضمنا سن اینجانب 45 سال هست با تشکر

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني و گرمسيري در تهران