۳۷
۷۹
خانــم

کمک برای سقط ؟

سلام خسته نباشید
من ب تازگی خدا بهم دختر داده 7ماه س
باتوجه ب مراقبت در رابطه متاسفانه اون ماه 24پریود نشدم بی بی زدم مثبت بود
ازتون خواهش میکنم اگه راهیّ برای رفع این مساله هست پیشنهاد بدید ک بیام پیشتون چون ن شرایط دارم ن از لحاظ مالی میتونم

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم ايرادي نداره بچه هاي شير به شير خيلي باهم سازگاري دارن و براي خودتون هم بزرگ کردنشون راحت تر هست اين رو تجربه ثابت کرده بعد از زايمان جلوگيري درست و مناسب داشته باشيد در غير اين صورت اين کار قانوني و شرعي نيست و متاسفانه نميتونم راهنماييتون کنم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران