مشکل در خستگی بسیار زود؟

عرض ادب و احترام
تا سن سی سالگی هیچ مشکلی نداشتم. به محض ورود به ایران دچار مشکلی شدم بسیار خنده دار هفت ماه بیهوده زندانی شدم. در مراحل بازپرسی خود بازپرس بهم گفت حکم اعدام داری و نمیتونم با سند آزادت کنم که بسیار ناراحت شدم.
از اون زمان دچار عفونت بسیار زیاد شدم که از بینی هر روز بسیار بسیار بسیار زیاد عفونت خارج میکردم و گاهی اونقدر خالم بد میشد نمیتونستم روی پاهام راه برم و حس مردن داشتم. تا اینکه یکی از هم بندی ها بخاطر اوردوز مواد فوت شد و واقعا حالم بد شد. بار دوم رفتم بازپرسی باز هم گفت حکم اعدام داری و ... که حالم بد شد اما نزاشتم خانوادم بفهمن. در زندان بخاطر حال بد گاهی قرص مسکن ژلوفن میخوردم تا حالم خوب میشد.
تا اینکه با سند موافقت شد و آزاد شدم.
یک ماه از آزادی نگذشته دچار بینایی ضعیف و سرگیجه گاهی میشدم و حالم بد میشد. اونقدر حالم بد بود که تا چهار ماه بدون وقفه هر روز دکترهای متفاوتی رفتم چکاپ شدم و همه میگفتن مشکل جسمی نداری.
رفتم پیش روانپزشک و قرص آسنترا داد دوز 25 مصرف کردم حالم خوب شد. تا اینکه مجدد دچار حالات بد شدم و دوز رو کرد 50.
تا الان که سه سال میگذره با قرص مشکلم رفع شده و اما متادون 40 هر 12ساعت میخورم که حالم بهتر باشه البته 2ساله شروع کردم و قبلش هم که 6ماه بعد از آزادی بود کلا تریاک بمصرف میکردم.
قبل از اعتیاد دیدم زود خسته میشم و یکم میدووم نفس کم میارم. پزشک قلب رفتم و تست ها عالی بود اما تا ورزش روی تردمیل که رفتم باز بسیار زودتر از حد معمول خسته شدم و قرص داد که مصرف نکردم چون نمیخواستم بدون اطمینان قرص بخورم بازم.
پزشک روانشناسم کامل در جریان همه کارهام هست و میگه بخاطر خاطرات بد زندان و شوک دوبار که گفتن اعدام میشی این حالت خستگی رو داری.
اما نمیدونم چرا خودم حس میکنم که نباید دیکه اینقدرم زود خسته بشم.
منی که 30سال هر هفته دو بار فوتبال چمنی و یکبار والیبال میرفتم بدون خستگی 90دقیقه تمام میدویدم شدم کسی که دو دقیقه نمیتونم بدووم‌.
خسته شدم از این حالات و منی که از 67 کیلو بیشتر نمی‌شدم 3ساله شکم آوردم و شدم 98 کیلو.
ورزش که کلا از کرونا تعطیل شد و چون فقط به فوتبال علاقه دارم نمیتونم ورزش دیگه ای کنم و والیبال هم تعطیله کلا ورزش گروهی تعطیله.
از سر ام آز آی دادم، دو بار چکاپ کامل با جزئیات اضافه گفتن دکتر نوشت دادم ، سونوگرافی ، تست تنفس ‌، آزمایشات قلب ، تست بینایی و خلاصه هر آزمایشی فکر کنید دادم و مشکلی نبوده اصلا.
موندم چرا اینجوری شدم که دو دقیقه میدووم کلا نفسم بالا نمیاد دیگه.
نظر شما چیه خانم دکتر؟

1 پـاسـخ

بازدید : 149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران