۲۴
۶۷
آقــا

تشخیص بیماری من ؟

سلام وقت شما بخیر اقای دکتر
4 سالع درگیر دردی در ناحیه پشت کتف در ناحیه قوسی شکل جدا شدن شانه یا کتف از کمر هستم ابتدا این درد از ناحیه خیلی ریز پشت کتف چپ شروع بعد مدتی ناحیه پشت کتف چپ و راست و گاهی وقت ناحیه مچ دست گاهی وقت مور مور شدن گزگز شدن انگشتان هر دو دست رو در بر گرفت درد تا حدیه که پشت میز کامپیوتر نمیتونم بشینم موبایل نمیتونم استفاده کنم جسم سنگین نمیتونم بلند کنم
خابیدن شب ها برام سخت شده روی پهلو و شکم اصلا نمیتونم بخابم و فقط به سختی روی کمر میخابم
قبلنا دستام خواب هم میرفتن یسری دارو مصرف کردم الان فقط خاب نمیرن بقیه علایم هستن
فقط میخام بدونم چ بیماری دارم چ باید کنم
دکتر خیلی رفتم ولی نتیجه بهم ندادن

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي اعصاب ستون فقرات در تهران