۳۴
۶۳
آقــا

عفونت ادراری؟

با سلام و خسته نباشین ب دکتران گل دکتر باب آقای دکتر من رابطه جنسی داشتم با کسی دوما پیش یک روز از رابطه گذشت سوزش ترشح سفید آمد بعد رفتم دکتر قرص داکسی سالکلین داد با دوتا آمپول ترشح بعد دروز گم شد کلا سوزش شدید موند پیش 3تا دکتر اورولوژی رفتم یکی بهم دوتا قرص آزیترومایسین 500 داد گفت یجا بخور خوردم سوزش گم نشد یکی دیگه دکتر بهم قرص اوباس 4 داد خوب نشودم یکی دیگه دکتر بهم قرص افلو کاسین با سیتروماکسین 500 داد با قرص پروستا باریج با ستا آمپول استفاده کردم تا 10 روز سوزش گم شد فقط الان دماه میگذره آلت درد دراره همه جا درد پخش میشه تکرر ادرار. دارم دکترا گفتم عفونت نداری آزمایش کشت ادرار دوبار دادم آزمایش خون هپاتیت ایدزم دادم منفی بود فقط التم درد میگیره همش جای کلاهک التم درد میگیره استرس زیادم داشتم راهی هست برای درد آلت دستو پاهمم درد میکنن خدا خیرتون بده دعا میکنم براتون ی راه کاری هست بهترشم وضع مالی خوبی ندارم کارگرم البته تو رابطه از کاندوم استفاده کردم قرص ترامادول هم خوردم و روش بنگ یا چرس کشیدم کاندوم تا خیری بود

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران