مصرف ال آرژنین برای کودک؟

دخترم 9 ساله بود که مطب دکتر محمدرضا دهقان منشادی رفتیم .قد دخترم نسبت به من و پدرش کوتاه بود .دکتر علاوه بر قرصهای تقویتی قرص ال آرژنین داد و یکسال دخترم مصرف کرد .حالا دخترم در سن 10 سالگی پریود شده .منو دخترم از نظر روحی بهم ریختیم .مخصوصا وقتی شنیدم قرص ال آرژنین پریود رو جلو میندازه .
باید این قرص بعد از پریود داده میشد ! دکتر محترم نمیدونستند این قرص رو نباید قبل از پریود تجویز کرد؟
من تحصیلات پزشکی نداشتم و اعتماد کردیم ، جواب این ضرر و حالت بهم ریختگی روحی ما چیه؟
من از دخترم شرمنده ام که پیش همچین دکتری رفتیم

بازدید : 202 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران