۸۰
آقــا

اضطراب و افسردگی و پانیک و مشکلات گوارشی؟

سلام وقت بخیر.بنده 24سال سن دارم تقریبا از سن 13سالگی در اثر ترس دچار تپش قلب شدید شدم و از اون موقع به بعد دچار اضطراب و استرس و حملات مکرر پنیک شدم و همزمان به بیماری ریفلاکس دچار شدم.و از طرفی بخاطر عدم شناخت کافی از بیماریم که استرس بود و از طرفی دیگر بخاطر ترس از اینکه مبادا بیماری بدی داشته باشم به دکتر مراجعه نمی‌کردم.تا اینکه از حدود 14ماه پیش تلفنی توسط روانپزشک ویزیت شدم و تشخیص اضطراب استرس و افسردگی دادند.و درمان آغاز شد و قرص اس سیتالوپرام و پرفنازین برام تجویز کردند.و درمان جواب داد و مشکلاتم تا حدود زیادی حل شد تا اینکه بعد حدود 14ماه که بنظر خودم خوب شدم داروهامو قطع کردم ولی بلافاصله استرس هام برگشتند و چند باری نزدیک بود پنیک بزنم.و همزمان ریفلاکس معدم هم تشدید شد و الان قفسه سینم بشدت درد می‌کنه.الان نمیدونم عصبیه یا بخاطر بازگشت اسید هست.کلافه و سر درکم شدم.
البته دوباره توسط دکتر ویزیت شدم و درمان رو ادامه دادم.استرسم خیلی کم شده ولی درد شدید قفسه سینه دارم و نمیدونم چکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.ممنون

9 پـاسـخ

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران