۴۲
۹۷
خانــم

مشاوره برای فرزندانم که پدرشون رو از دست دادن و یکبار از طریق بهزیستی نظرآباد برگه دادن که بچه هام راضی به اومدن نشدن میتونم برای مشاوره مراجعه کنم ؟

حدود یکسال پیش شاید بیشتر دختر و پسر من دچار افسردگی شدن چون پدرشون رو ب طور ناگهانی از دست دادن دخترم 13 سالش بود و پسرم 5 سال که حدود یکسال پیش شاید بیشتر دخترم سرناسازگاری با من گزاشت و تو همه ی موارد منو مقصر میدونست حتی منو کتک هم میزد ک با کتک زدن اون پسرم گریه میکرد و همسایه ها ب بهزیستی گزارش دادن که من بچه ها رو میزنم و اومدن سراغمون و بعد تحقیقات برگه هایی ب من دادن که بیام خدمت دکتر اما بچه هام نپذیرفتن الان خودشون راضی ب مشاوره هستن میخاستم ببینم میتونم بیارمشون چون در حد توانم نیست هزینه مشاوره بدم
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان شناس - مشاور در تهران