۴۷
۹۲
آقــا

درمان همورویید؟

مرد 47 ساله هستم چند سالیست مبتلا به بیماری هموروئید هستم ظاهراً به علت یبوست می باشد آیا درمان قطعی برای مشکل من وجود دارد؟
متشکرم

5 پـاسـخ

  • درود.علت يبوست بايد بررسي شود واگر بيماري غددي مثل کم کاري تيروييد يا ديابت و......درمان شود.اگر يبوست به علت رژيم غذايي کم فيبر وپرچربي ومصرف کم مايعات است،تغيير کند ودرکنار ان درمان هموروييد براساس معاينه باليني انجام شود.اگر دراهواز يااستان خوزستان هستيد مي توانيد به مطب مراجعه نماييد.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • درود.درمان قطعي ندارد.درمان شامل پيشگيري ودارو وجراحي است.بسته به گريد هموروييد درمان خاص خود را دارد.بايد ويزيت شويد اگر دراهواز يا خوزستان هستيد ميتوانيد به مطب مراجعه نماييد.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام بله اگه به درمان دارويي جواب نده بايد عمل بشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • بلي حتما وجود داره
    از افزايش مصرف اب و غذاهاي پرفيبر شروع کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 627 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) در تهران