کنترل درمان کنسر ثانه؟

سلام و احترام عرض ادب
پدرم 79 سالشه دوسال پیش پیرو سیستوسکوپی در شهرستان ، غده از مثانه ش خارج که بدخیمی شدید نشون داد و پیرو پاتولوِژی در شهرستان، خدمت رسیدیم دستور اسکن با تزریق دادید که بنا بر نتیجه ش معرفی شدرادیوتراپی که پلن درمانی ش این بود که حدود 10جلسه شیمی درمانی و دوماه فشرده پرتو دادن و چکاپ های بعدی که عمدتا سونو و آز بود هم خوب بود و رادیو انکولوژیست نیاز جدی به سیستوسکوپی در طول این دو سال ندید ولی اورولوژیست در شهرستان تاکید داشت که بهتره یکبار انجام بشه برای پایش بهتر مثانه، ولی انجام ندادیم و اخیرا انکوولوژیست اسکن با تزریق خواست که انجام دادیم ولی با کمی تاخیر چون کراتینش بالا بود و در جوابش باز همه چی خوبه و مشکلی نیست غیر از یک مورد جدید که نوشته استرندینگ خفیف در دیواره قدامی مثانه (همون جایی که تومور خارج شده بود) و معنیشو نمیدونیم و نگرانیم، میفرمایید چکار باید کرد؟ علائم خاصی هم نداره فعلا غیر از تکرر همیشگی ،،،،،،و خون در ادرار و....نیست و حال عمومیش خوبه. سپاس بیکران از شما

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران