مصرف داروها و عوارض ایجاد شده؟

سن : 38
وزن : 40
جنسیت : خانــم
مجرد
ارتباط مصرف داروها با این مشکل ؟
با سلام و تشکر از مشاوره های قبلی
میبخشید، با شروع مصرف قرص سیتالوپرام،کلردیازپوکساید5 و اسموپیون در دوزهای پایین
از شب اول “دچار دردهای عمیق نسبتا شدید و البته گذرا در سینه هایم شدم
اغلب یکطرفه ست
گاهی چپ گاهی راست
ولی انگار به مرور زمان داره شدتش بیشتر و آزاردهنده تر میشه
البته چند کیست کوچک ساده در سونوگرافی دو ماه پیش دیده شده بود و گاهی دچار دردهای کوتاه میشدم اما این دو روز که شروع به مصرف قرص ها کردم دردهام به طور مشهود ی شدیدتر شده
نمیدونم آیا هیچ ربطی و تأثیری ممکنه به هم داشته باشند؟ باید چکارکنم؟ صبرکنم تا شاید این مسئله با گذشت زمان تغییر کنه یا باید الان بررسی بشه؟

به جز IBS و کم خونی (آهن)سابقه ی بیماری خاصی دیگه ای ندارم.
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید لطفا.

1 پـاسـخ

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران