گرفتگی رگ قلب؟

با عرض سلام پدر بنده دچار گرفتگی رگ قلب شده و آنژیو انجام داده ک پزشک ایشان بعد از آنژیو گفتن که باید عمل قلب باز انجام دهد میخواستم بدونم آیا قبل از عمل قلب باز نباید فنر و بالن را امتحان کرد . با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام

    روز شما بخير

    آنژيوگرافي و نتيجه آن بهمراه علايم و سوابق بيمار باعث تصميم گيري روش احتمالي موفق در درمان بيمار قلبي ميباشد

    روش هاي انژيوپلاستي ( بالون و استنت ) روشهاي پيش از جراحي قلب باز نيست بلکه روشهاي جايگزين بر اساس موازين اعلام شده است

    ممنون ميشم اگر نتيجه آنژيوگرافي را براي من ارسال کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 160 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قلب اطفال و بزرگسال در تهران