آیا من با داشتن پولیپ کاویته اندومتر در ناحیه فوندال و adhesionشدید در اندكس جب میتوانم باردار شوم.؟

سلام خانم دکتر
بنده 36سال دارم و 11 ساله که ازدواج کردم و صاحب فرزندی نشده ام ،من دوبار عمل جراحی انجام داده ام و هر دو بخاطر پولیپ بوده که یکی را در سال 1392 (لاپراسکوپی و هیستروسکوپی)ودیگری در دی ماه 1398 (کوتاژ) بوده و چند روز پیش باز هم نتیجه سونوگرافی را گرفتم ولی متاسفانه باز با پولیپ کاویته اندومتر در ناحیه فوندال به ابعاد6*6میلی متر را نشان داد،خواهشندم راهنمایی نمائید که آیا با این اوصاف باز هم باید عمل جراحی بشوم و یا اینکه با همین وضعیت میتوانم باردار شوم؟

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (آي.وي.اف و لاپاراسکوپي) در تهران