واکسن کرونا؟

سلام. خسته نباشید.
بنده دوز اول و دوم واکسن کرونا رو اسپوتنیک زدم. برای دوز سوم چه نوع واکسنی بزنم؟! کدوم تاثیر بیشتری داره و بهتره؟!

1 پـاسـخ

  • باسلام:
    شماميتوانيديکي ازچهارنوع واکسن اسپوتنيک لايت،آسترازنکا،پاستوکووک پلاس واسپايکوژن رابه عنوان دوزسوم(با عنوان يادآور)انتخاب کنيدکه کسي نبايدبين اينهادرالقاي ايمني بيشترقضاوت کندولي زدن يک دوزآسترازنکابه دليل اعمال محدوديت هاي مسافرتي ازسوي بعضي کشورهابراي کسانيکه آسترازنکانزده اندميتواندانتخاب ارجح شماباشد(بايديادآوري کردکه درمراکزواکسيناسيون کروناراهنمايي هاي لازم به مراجعين ميشود).

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران