سکس تراپی؟

با سلام و احترام
من در یک رابطه 4ماهه با اقایی هستم که هر دو به همدیگر علاقه و احترام داریم و‌برای هم وقت زمان و انرژی میذاریم و در ناراحتی ها هم تلاش می کنیم رفع بشه
مدتی هست که مشاجرات صورت می گیرد با فواصل کم و‌ در طی همین زمان سکس ایشان بیشتر و فیزیکالی شده است زمانیرکه مطرح کردم من هر زمان خودم بخواهم سکس خواهم داشت ایشان حرف مرا به شوخی می گیرد و می گوید تو‌باید بمن اهمیت دهی والا ممکن است اتفاق بدی بیوفتد و من این موضوع ناراحتم کرده است دنبال راه حل هستم ممنون

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دکتري تخصصي روانشناسي. سکس تراپيست. زوج درمانگر. درمان فردي در تهران