۲۲
۶۲
آقــا

چیکار کنم واسه دندان هام؟

سلام ،من همه ی دندون هام خرابه میخوام درستشون کنم نمی‌دونم چیکار کنم سنی هم ندارم میخوام بیکارم قیمتش گرونه قسطی هم نمی‌دونم چجوریه اصلا اعتماد بنفسم رو از دست میدم بخاطر دندونهام

1 پـاسـخ

  • سلام درست ميفرماييد متاسفانه دريافت درمان با کيفيت تين روزها هزينه دارد و لزوما هر درمان گراني هم با کيفيت نيست ميتوانيد به درمانگاه هاي دولتي و يا دانشکده هاي دندانپزشکي مراجعه نماييد که با قيمت به نسبت مناسب تري خدمات درماني انجام مي دهند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران