۴ ماهه
۶
خانــم

درد گوش نوزاد ؟

با سلام خدمت آقای دکتر،نوزاد 4 ماهه ام دو سه روز از گوش چپش بوی بدی میاد البته الان کمتر شده،حدود 1 هفته هم بود آبریزش بینی داشت علائم دیگه ای نداشت،ممکنه گوشش دچار عفونت باشه بو از داخل گوششه بیرون‌گوشش تمیزه و بویی نمیده،واکسن 4 ماهگیش هنوز تزریق نکردیم اگه گوشش عفونت داشته باشه واکسن بزنیم مشکلی پیش نمیاد؟

1 پـاسـخ

  • سلام براي اينکه تشخيص بديم گوششون عفونت داره يا نه بايد حتما از نزديک معاينه بشه. براي تزريق واکسن بهتره تا زماني مريض هستش تزريق نشه. براي ابريزش بيني قطره بيني بتامتازون هر 6 ساعت يک قطره تا 3 روز

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کودکان و نوزادان در تهران