بدن درد و لخته بودن خون دراثر خون ریزی بینی؟

باسلام خسته نباشید. چند روز پیش بدن دردی پیدا کردم که دستان و پاها و کمر گردن و شانه و قلب (کم) دچار درد شدند و همچنین در در ناحیه سر احساس فشار میکردم و بعد از استراحت, روز بعد درد هایم به کمر و گردن و شانه کاهش پیدا کرد و همینطور روز بعدی بدی به گردن و شانه کاهش یافت
امروز نیز کمی درد در ناجیه گردن دارم و دیشب دچار خون ریزی بینی نیز شدم و خون به صورت لخته بود.
میتوان گفت که کرونا گرفته باشم؟ یا اگه نه چه دلیل می تواند داشته باشد؟ و آیا بدن درد و خون ریزی بینی با هم مرتبط هستند؟
علاعم دیگری ندارم فقط درد. امروز زیاد عطسه کردم!
سپاسگذارم

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران