۳۰
۵۸
خانــم

تخمدان pco؟

سلام وقتتون بخیر من 30سال سن دارم قبل ازدواج مشکل pcoداشتم و دارو جلوگیری و متفورمین مصرف میکردم بعد ازدواج که مراجعه کردم و دکتر سونوگرافی واژینال انجام دادند گفتند تخمدان ها مشکلی نداره و اصلا کیست ندارم واقعا الان سردرگم شدم کدام سونوگرافی درست بوده؟
البته من علایم pcoرا کم و بیش دارم یعنی قاعدگی هام خیلی منظم و دقیق نیست گاهی 30روزه گاهی 40روز و یکم هم موی زاید قسمت چونه دارم لطفا راهنمایی ام کنید من میتونم به سونوگرافی واژینال اعتماد کنم در حالی که قبل ازدواجم چندین بار سونوگرافی روی شکم انجام دادم و این مشکل را داشتم
ممنون

بازدید : 185 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران