۳۸
۸۸
آقــا

درد ستون فقرات و عصب سیاتیک؟

سلام مدت 2 ساله که دچار درد کمر شدم اوایل زیاد درد طول نمیکشید و خوب میشد ولی بعدها شدت درد و مدتش بیشتر شد ولی با امپول و قرص مهارش میکردم و نهایتا درد یه هفته طول میکشید و بعد خوب میشد ولی الان 4 ماهه که درد کمرم خیلی کمتر شده ولی در عوض خیلی شدیدتر از پشت باسن پای چپم شروع شد و به پشت ران و ساق پام رسید طوری که حتی حرکت کردن رو ازم سلب کرده بود بعد از پای چپ پای راستمم اینطور شده الان دیگه وضعم طوریه که با مکافات راه میرم و حتی دراز کشیدن و نشستن و راه رفتن و ایستادن و حتی سرفه کردن چنان دردی به همراه داره که اشک از چشمم در میاره، راستش تا به حال به دکتر هم مراجعه نکردم البته یه بار برای تب سوزنی رفتم هزینش زیاد بود منصرف شدم الان ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید که چطور این درد رو تسکین بدم تا دو ماه و نیم دیگه دوام بیارم که برم دنبال علاجش که به احتمال قوی عمل جراحی هست راستش در حال حاضر نه فرصتش رو دارم نه هزینش رو تا اینکه این 2 ماه و نیم تموم بشه همه این حرفا رو زدم که بدونین واقعا دچار شدیدترین دردی هستم که حتی فکرشو بتونین بکنین و ازتون عاجزانه خواهش میکنم راهی و یا درمانی رو بهم بگین که بتونم تو این 2 ماه به کارم ادامه بدم و زمینگیر نشم چون الان به هیچوجه نمیتونم به متخصص مراجعه کنم.
پیشاپیش از پاسخگویی و راهنماییتون کمال امتنان و سپاسگذاری رو دارم.

1 پـاسـخ

بازدید : 385 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران