وسواس فکری ؟

سلام خانم دکتر من 35 ساله و مجرد هستم وسواس فکری دارم متاسفانه و بدبختانه خیلی هم دارم عذاب می کشم. استرس دارم ترس از دست دادن خانواده دارم . و همش می ترسم بیماری روانی بگیرم بیمارستان روزبه تهران دکترم بستری ام کنه .ترس سوار شدن ماشین دارم از ماشین می ترسم سوار ماشین شم تصادف شه و دعوا شه . خانم دکتر اعتیاد شدید به قهوه دارم . بی خوابی و بدخوابی دارم ای بی اس دارم . سندروم روده تحریک پذیر پیش روان پزشک رفتم دکترم خانم دکتر زهرا ثابت نژاد تهران هستم . ایشان دارو تجویز کرده ولی متاسفانه و بدبختانه از عوارض دارو می ترسم همش می ترسم دارو دهنم کج کنه . مغزم پوک بشه و فراموشی بگیرم از این سه تا عوارضش می ترسم نمی تونم دارو مصرف کنم گاهی اوقات مصرف می کنم خانم دکتر چیکار باید بکنم بتونم این ترسام از بین بره خانم دکتر داروهای ارام بخش ایا مغز واقعا پوک می کنه . فراموشی میاره ایا . می ترسم خانم دکتر چیکار کنم این ترس لعنتی ام از بین بره بتونم بخورم این وسواس دربه در و لعنتی رو چه طوری خوبش کنم خانم دکتر باشگاه هر روز می رم سر کار می رم و برای کنکور ارشد درس می خونم فعالیت دارم خدار وشکر هفته ای 3 روز هم با اجازتون روزه می گیرم . برای ارامش و از بین رفتنم استرسم .

2 پـاسـخ

  • سلام. نگراني شما در مورد عوارض دارويي قابل درکه، اما بايد بدونيد عوارضي که ذکر کردين مربوط به داروهاي قديمي تر هستن. داروهاي جديد روانپزشکي عوارض اينچنيني ندارند و در صورت بروز هر نوع عارضه ، مي تونين با پزشکتون تماس بگيريد تا اقدام مناسبي صورت بگيره.
    بنابر اين توصيه اکيد ميکنم به روانپزشکتون اعتماد کنيد و داروها رو به درستي استفاده کنيد. استفاده گاهگاهي دارو هيچ فايده و اثري نخواهد داشت. شما تنها کسي نيستيد که به اين مشکل مبتلا هستيد. و اين بيماري قابل درمان است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (6)(0)
  • با سلام
    با توجه به فوبياي مصرف دارو که عنوان کرديد، مراجعه به روانشناسي که روان درماني در حيطه اختلالات اضطرابي و وسواس انجام بدهند ميتواند درمان موثري باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 619 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران