۴۵
۷۵
خانــم

مشکل شدید شخصیتی؟

سلام،
و وقت به خیر ، سوال من در رابطه با مشکل روانی ناظم مدرسه پسرم هست که چون علم به شناختم بیماری های روانی ندارم دقیقا نمیدونم که مشکل این خانم ناظم چی هست،،،
مشکل ایشان این است که اگر بارها و بارها با کسی تلفنی صحبت کرده باشد و بارها ملاقات کرده باشند با کسی،،، ولی در ملاقات و روبرو شدن با همان فرد به گونه ای رفتار میکند که انگار آن فرد را اصلا ندیده و نمیشناسد ، و رفتاری نادیده انگارانه دارد و آدم در هر بار ملاقات با ایشان به علت سردی برخورد، دلش میخواهد خودش را به ایشان معرفی کند ، در صورتی که این فرد کاملاً او را میشناسد،
لطفاً بفرمایید دقیقاً مشکل این خانم و احتمالا اختلال شخصیتی ایشان نامش چیست؟
متشکرم

1 پـاسـخ

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در شهریار