۲۲
۷۰
خانــم

اسکار جای بخیه قدیمی روی گونه؟

ضمن سلام وخسته نباشید .من 22 سالمه و2 سال پیش تصادف کردم سمت چپ صورتم آسیب دیده و70تا بخیه خورد گونم وپلک وپیشونیم من بعد از گذشت یه سال از تصادف شروع به درمان کردم عمل بلفاروپلاستی بالای پلکم انجام دادم که بعد از عمل سطح پوست صاف تر شد و 6 جلسه لیزر co2 و7جلسه لیزر rfجوانسازی پوست انجام دادم حالا جای اسکار کمتر شده ولی لکه قهوه ی رنگ بالای پلکم مونده و 3 خط فرو رفتگی روی گونم مونده . الان میخوام اگه میشه عمل انجام بدم .
ممنون میشم اگه کمکم کنید بهترین دکترای فوق تخصص ایران برای ترمییم وجراحی جای اسکار صورت رو برام مشخص کنید ؟

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پلاستيک در تهران