۱۱
۴۰
آقــا

پریود شدن دختر ۱۱ساله ام؟

با سلام خانم دکتر من قبلا ام‌پیام دادم جوابی دریافت نکردم لطف کنین جواب منو بدید
دختر من 11 سالش تموم شده متولد88 قدش 140 وزنش 38 کیلو . علایم بلوع و داشت به مدت چندماه فکر نمیکردم به این سرعت پریود بشه یه ماه پیش یدفعه پریود شد نگرانم قد من و پدرش کوتاهه میشه برای قدش کاری کرد؟
قبلا عکس دست گرفتم سن استخونیش برابر با سن خودش بود توی هشت سالکی

1 پـاسـخ

  • سلام قد 140 سانت براي يک دختر 11 ساله از متوسط کمتر هست ، و طبق گفته شما قد پدر و مادر هم کم هست و بعلاوه پريود هم ميشن و سرعت رشد کم خواهد بود پس بايد حتما در اولين فرصت ويزيت بشن و براي کمک به قد بهتر ،اقدامات لازم رو انجام داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 229 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران