۲۴
۶۳
خانــم

مو و جوش ؟

سلام وقتتون بخیر
من از سال 92 یعنی زمان کنکور ب خاطر استرس و اینا ریزش مو پیدا کردم و حجم موهای من کم شده ب دکتر مراجعه کردم قرص و آمپول ویتامین بی دادن بهترشده ولی ریزش دارم بازم یعنی هر بار ب موهام دست میزنم 5 الی 6 تا مو تو دستم میاد در حمام هم ب همین شکله الانم بازم دارم دارو میخورم ولی میخواستم ی درمان قطعی بدونم چیه 3 بار دکتر رفتم ممنون میشم من آدم استرسی و حساسی هستم
برای جوش صورتم هم میخواستم بدونم دو طرف گونه هام نزدیک گوشم و چونم گاهی جوش میزنه با هر چیز کوچیکی ک میخورم جوش میزنم قرمز میشه ولی سرسفید نیست با اینکه دست نمیزنم ولی جاش میمونه
من پروژسترون و متفورمین هم مصرف میکنم

بازدید : 284 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران