۳۷
۷۰
خانــم

ماستیت گرامانادول؟

سلام 37 سالمه و دوتابچه 12 و 4ساله دارم
حدود25 روز پیش به ماما بابت درد و توده در سینه راست مراجعه کردم بدون سونوگرافی دارو درمانی کردم بهترنشد مراجعه به پزشک زنان کردم بعداز سونوگرافی و معاینه گفتندماستیت گرامانادوله بایت تخلیه بشه ولی قبلش یه دوره دارودرمانی اگه بهتر نشد عمل
الان روی هاله قرمز رنگ حالت تاول زده آیا میشه روغن سیاه بزنم تا بترکه و تخلیه بشه

2 پـاسـخ

  • سلام
    تشخيص بيماري ماستيت گرانولوماتوز يا IGM براي شما مطرح شده البته بايد بدانيد که اين تشخيص حتما بايد براساس بيوپسي يا نمونه برداري سوزني قطعي شود و درمان ان هم صرفا با مصرف دارو ميباشد گاه لازم است ابسه ها با سرنگ تخليه شوند ولي جراحي به هيچ وجه توصيه نمي شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • درود.ماستيت گرانولوماتوز يک تشخيص پاتولوژيک است،ايا از پستان نمونه برداري انجام شده است؟لازم است جهت ويزيت به مطب مراجعه نماييد.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 593 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران