۴/۵
۱۶
خانــم

کوتاهی قد؟

سلام خانم دکتر خسته نباشین خانم دکتر جان دخترم4/5ساله هستش قدش98وزنش16 قد خودم153و پدرش173 تابحال هردکتر غددی رفتیم گفتن دارو و راهکاری برای افزایش قد دخترم ندارن خیلی نگرانش هستیم ونمیخوایم قدش کوتاه بمونه مابندرعباس هستیم وهمه ی دکترا رو رفتیم لطفاشما کمک کنین وبهمون بگین چیکارکنیم

1 پـاسـخ

  • سلام
    براي دختر 4.5 ساله،هم قد و هم وزن کم هست
    ولي خوشبختانه،بندرعباس،آقاي دکتر خوارزمي هستن که فوق غددکودکان هست و ميتونيد مراجعه ي مستقيم داشته باشيد تا در صورت لزوم اقدامات تشخيصي و درماني رو انجام بدن.
    و جاي هيچ گونه نگراني نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 253 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران