۲۹
۴۵
خانــم

ترک درمان بیماری التهابی روده کرون آیا ممکن است بعد از مدتی خطرناک باشد به دلیل یک سری علائمی که به وجود آمده؟

عرض سلام و ادب و احترام آقای دکتر من حدودا 21 روز هست که پای راستم ورم شدیدی کرده به همراه درد و علائمی همچون معده درد شدید ، که با سوزش همراه هست اسهال ،ضعف و سرگیجه شدید همراه با دل درد های وحشتناک بی اشتهایی و دو روزی میشه که صبح ها آب دهانم همراه با خون هست و روی صورتم جوش های عفونی زده به پزشک مراجعه کردم سرم و آمپول پنتوپرازول و یک سری آمپول های کورتون تجویز کردند به همراه قرص مسکن هیچ تاثیری نداشته و لازم به ذکر هست حدود چند ماهی هست به خاطر هزینه های درمان که خیلی سنگین بود به کل ترک درمان کردم آیا ممکن هست علت ورم پام به دلیل این باشه که کرونم پیشرفت کرده باشه؟ باید چه کار کنم ؟

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران