۲۹
۵۵
خانــم

چشم پزشکی؟

با سلام
من حدودا یکسال پیش برای مشکل خشکی چشم و التهاب چشمم به دکتر مراجعه کردم و ایشون فشار چشم بنده رو اندازه گیری کردند و گفتند مشکلی نیست و امسال دوباره به چشم پزشک مراجعه کردم و ایشون دوباره فشار چشم من رو با همون دستگاه دوباره معاینه کردند
من از وقتی معاینه شدم جلوی چشمم سایه سیاهی می اید و محو میشود البته این در مواقعی هست که به سمت چپ و راست نگاه میکنم و الا در نگاه مستقیم مشکلی ندارم
حس میکنم به خاطر اون دستگاه و اون معاینه چشمم اسیب دیده ایا اشتباه فکر میکنم ؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    خير امکان اسيب در حين معاينه و اندازه گيري فشار وجود ندارد و اگر وجود داشت مطمعنن در ديد مستقيم دچار مشکل ميشديد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 163 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران